fbpx

Happy Customers

Mooie herinneringen voor de verjaardagen !

11 jaar geleden onze eerste ijstaart besteld bij Glaces Poland voor de doop van onze zoon. Iedereen was laaiend enthousiast over de prachtige creatie en super lekkere smaak. Sindsdien bestellen we jaarlijks minimum 2 keer de verjaardagstaarten voor onze kinderen. Altijd opnieuw zijn het prachtige creaties en lekkere smaken. Onze kinderen zijn telkens heel blij met hun taart creaties voor hun speciale dag.

Wij zijn fan van Glaces Poland en zullen hier nog vele jaren blijven bestellen. Vriendelijke mensen met een bijzonder talent om mooie creaties te maken naar de wensen van hun klanten.

Bedankt voor de mooie herinneringen voor de verjaardagen van Leandro en Loreana!

Annelies Delmaere

In ons geheugen gegrift voor een volgende taart !

De taart oogde zeer mooi afgewerkt met oog voor detail maar ook qua smaak was deze helemaal af. Een echte topper. Tijdens het verjaardagsfeestje was de taart in 1 2 3 op en kon ikzelf nog net op tijd een klein stukje bemachtigen!

De gasten waren vol lof, het was een lekkere en mooie winactie die we gewonnen hadden en wanneer we terug feestjes mogen vieren, zit Glaces Poland in ons geheugen gegrift voor een volgende taart.

Evelyn & Jeroen Depypere – Haverbekes

Genieten in het weekend!

Ideaal om te relaxen na een drukke week met heerlijk sorbetijs. En ook heel goed om een nieuwe week aan te vatten!

Roy Dehullu