fbpx

Ijstaarten

Glaces Poland is al generaties lang de ijsspecialist voor een ijstaart in Roeselare en omstreken. Of dit nu uw eigen creatie is, of een ijstaart uit ons bestaand assortiment: wij maken met veel plezier de geschikte ijstaart voor uw speciale gelegenheid!

Opgelet! Ijstaarten zijn enkel te bestellen tot dinsdagavond 21:00u, voor de vrijdag, zaterdag en zondag die erop volgt!

Gewoon iets te vieren?

Een etentje met familie of vrienden in het vooruitzicht? Een diner binnen in de winter of bij een heerlijke bbq buiten in de zomer: wij hebben de oplossing voor een heerlijk, makkelijk ijsdessert!

Kerst & Nieuw

Kerst of Nieuwjaar vieren? Daar mag geen Kerstbuche of Nieuwjaarsijstaart ontbreken! Laat je verrassen door ons groot assortiment, en geniet samen met uw familie of vrienden van een heerlijk ijsdessert van Glaces Poland!

Valentijn

Valentijn vieren met je geliefde? Glaces Poland helpt je verder met één van onze lekkere zoete ijsdessertjes!

Pasen

Toch liever geen chocolade op Pasen? Glaces Poland heeft de oplossing, dit jaar gewoon eens een ijstaart!

Moeder-/ Vaderdag

Mama of papa verrassen of bedanken voor alles wat ze doen voor ons? Wij hebben de perfecte oplossing!

Communie / Lentefeest

Een super leuk communiefeest voor je dochter of zoon? Daar mag een ijstaart van Glaces Poland niet ontbreken! Ben je nu op zoek naar een traditioneel ijslam met bloed of wil je toch liever iets persoonlijk? Wij helpen je graag verder voor het prefecte feest!

Verjaardag

Heb jij je verjaardags ijstaart al in gedachten? Weet je precies wat je wilt? Voor Glaces Poland is dit geen probleem! Wij maken deze op maat en naar uw eigen wensen! Voor het laten maken van uw ideale verjaardagsijstaart, geeft u uw wensen en voorkeuren door qua kleur, vorm, grootte, smaak en afwerking.

Huwelijk / Jubileum

De liefde gaat door de maag zeggen ze altijd! We helpen je graag verder met een uniek huwelijksijsdessert, is dit nu een piece monté of een gewone ijstaart. Wij maken deze op maat en naar uw eigen wensen! Voor het laten maken van uw ideale huwelijksijstaart, geeft u uw wensen en voorkeuren door qua kleur, vorm, grootte, smaak en afwerking.

Geboorte

Glaces Poland maakt voor u de geschikte ijstaart voor uw pasgeboren kleine spruit! Je kan kiezen tussen een bestaande ijstaart uit ons ruime assortiment, of er gewoon ook zelf (of samen met ons) eentje ontwerpen!

Ijstaart naar eigen creatie

Op zoek naar een unieke creatie op maat? Contacteer ons!